Επαγγελματικοί χώροι

Κατάστημα τσαγιού γεμάτο με καμπύλες και μαλακά χρώματα

Το εσωτερικό του καταστήματος έχει ανοιχτό ροζ και μπλε πινελιές και διαθέτει ενσωματωμένους πάγκους που πλαισιώνουν τα παράθυρα και τους τοίχους. Οι καμπύλες έδρες δημιουργούν...

περισσότερα...

Νηπιαγωγείο με μοναδικά σχήματα και χρώματα. Συναρπαστικό περιβάλλον

Το νέο νηπιαγωγείο χτίστηκε πάνω σε ένα υπάρχον ίδρυμα που κληρονομήθηκε από το προηγούμενο κτίριο, με ένα νέο σχέδιο που στοχεύει να προκαλέσει μια αίσθηση...

περισσότερα...

Ένα οινοποιείο με αίθουσα γευσιγνωσίας

Το συνολικό κτίριο σχεδιάστηκε για να περιλαμβάνει γευσιγνωσία κρασιού, ιδιωτική αίθουσα, καθώς και μια απλή τραπεζαρία και έναν πιο επίσημο χώρο τραπεζαρίας. Οι ξύλινοι περιστρεφόμενοι...

περισσότερα...

Γκαλερί “The Glass Fortress”. 20.000 υαλότουβλα για την κατασκευή

Το “The Glass Fortress”, είναι ένα γυάλινο κτήριο που λειτουργεί ως αίθουσα πωλήσεων  στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Για να συμβαδίσει με ένα μεγάλο πράσινο χώρο...

περισσότερα...

Σύγχρονο ανθοπωλείο σε κέντρο πόλης

Το ανθοπωλείο αυτό είναι ο χαρακτηριστικός τύπος ενός αναδυόμενου νέου κύματος σύγχρονων ανθοπωλείων που συγκαλύπτει τη σύγχρονη καλλιέργεια των ανθοκηπίων με κάποια σχετική παράδοση ανθοκομίας....

περισσότερα...

Ένα κομμάτι τυρί είσοδος σε αυτό το Cafe

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα ένα νέο cafe με το όνομα “The Dessert KITCHEN”, που βρίσκεται σε ένα υπόγειο εμπορικό κέντρο στο Chengdu της Κίνας. Το cafe έχει...

περισσότερα...

Big and Tiny: Ολοκληρωμένος χώρος εργασίας και Playzone για παιδιά

Η σύγχρονη ζωή και η τεχνολογία έχουν αλλάξει δραματικά τη δυναμική της ζωής μας Τώρα παίρνουμε τη δουλειά μας μαζί μας σχεδόν παντού και ενώ...

περισσότερα...

Αυτό το καφέ στην Πολωνία είναι επίσης, ένα βιβλιοπωλείο!

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα το Kahawa, ένα συνδυασμένο καφενείο και βιβλιοπωλείο στο Πόζναν, στην Πολωνία, που βρίσκεται μέσα σε ένα πρώην μπαρ. Οι χαιρετισμοί των πελατών καθώς...

περισσότερα...

Καθεδρικός Ναός μεταμορφώθηκε σε χώρους γραφείων

Ένας μοντερνιστικός καθεδρικός ναός, που σχεδιάστηκε από τον Léon Stynen το 1958, απογυμνώθηκε στα ακατέργαστα σκυροδέματα του και συνδυάστηκε με ξύλο, χάλυβα, γυαλί, υφές και...

περισσότερα...

Design φωτισμού στο Riva Caccia Residence, Lugano – Switzerland

Ο κύριος στόχος της παρέμβασης φωτισμού εκτός από την εγγύηση της λειτουργικότητας του κτιρίου, διατήρησε το δυναμικό και σύγχρονο χαρακτήρα της δομής, ακόμη και μετά...

περισσότερα...