Τρίκαλα: Ρεκόρ επισκεπτών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Τρίκαλα: Ρεκόρ επισκεπτών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Σε μία εποχή που η τεχνολογία έχει κάνει την καθημερινότητά μας πιο απλή από ποτέ, με την δυνατότητα να έχουμε την ψυχαγωγία μας στα δάκτυλά μας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων κατέγραψε ρεκόρ επισκεπτών κατά το περασμένο έτος.

Να συμβαδίσει με την εποχή κοιτά, λοιπόν, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, αφού έχει στρέψει την προσοχή της και στην οργάνωση πλήθους τμημάτων με ποικίλη θεματολογία. Τεχνολογία, μουσική και τοπική ιστορία είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα για τα οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εργαστήρια, τα οποία εμπλουτίζονται από την συλλογή σημαντικών και σπάνιων βιβλίων του χώρου. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στην παρακολούθηση των δράσεων αυτών, αφού υπάρχουν τμήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε ηλικιακής ομάδας. Προσφάτως, έγινε και δωρεά 500 αστυνομικών μυθιστορημάτων στη Βιβλιοθήκη, ιδρύοντας ουσιαστικά τμήμα αστυνομικού μυθιστορήματος.

Όπως ανακοινώθηκε,  τα μέλη της Βιβλιοθήχονται, πλέον, σε 22.274, αυξημένα κατά 606, εκ των οποίων 18.551 προέβησαν σε 36.778 δανεισμούς βιβλίων, ενώ 5.338 χρησιμοποίησαν τους Η/Υ του χώρου. Εμείς, ευχόμαστε το 2019 να συνεχίσουν οι πολίτες να δείχνουν την αγάπη τους για τον γραπτό λόγο που η Δημοτική Βιβλιοθήκη φυλά από το πέρασμα του χρόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:  Κατοικίδια στο σπίτι: Αλλαγή νόμου. Αυστηρά πρόστιμα

Τρίκαλα: Ρεκόρ επισκεπτών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

trikalanews.gr

 

Τρίκαλα: Ρεκόρ επισκεπτών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αναζ. για...Συμβουλευτική Διακόσμηση
Διακοσμήστε το χώρο σας με τη βοήθεια ειδικών,
που θα σας καθοδηγήσουν με ιδέες και συμβουλές στο χώρο σας

 



Διάδωσε την αγάπη σας για τη διακόσμηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση στην κορυφή