Πριν και μετά – Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση ενός σπιτιού που χτίστηκε αρχικά το 1962.

Το ανανεωμένο σπίτι διαθέτει τούβλο χρωματισμένο με ανθρακί, τούβλα σε χρώμ μαόνι και μεγάλα παράθυρα που δείχνουν τον φωτισμό και την ξύλινη οροφή.


Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Μια ξύλινη μπροστινή πόρτα καλωσορίζει τους επισκέπτες και ανοίγει σε ένα μικρό φωτισμένο φουαγιέ.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Ακριβώς έξω από την μπροστινή πόρτα είναι η τραπεζαρία. Ένα μεγάλο χαλί και ένα φως κρεμαστό σαν κόσμημα υπαγορεύουν τη θέση του τραπεζιού, ενώ τα έργα τέχνης προσθέτουν μια αίσθηση διασκέδασης και συμπληρώνουν τα χρώματα στο χαλί.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Στο καθιστικό, το πέτρινο περίβλημα και η εστία του τζακιού αφαιρέθηκαν για να δημιουργήσουν μινιμαλιστική εμφάνιση. Ένα άνοιγμα δημιουργήθηκε στη γωνία, η οποία τώρα οδηγεί σε ένα άλλο δωμάτιο.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Η πρωτότυπη κουζίνα ήταν μικρή, με ντουλάπια κρεμ χρώματος και πολύχρωμα δάπεδα πλακιδίων.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Η νέα κουζίνα εκμεταλλεύεται το παράθυρο, μοιράζοντας το χώρο με το σαλόνι. Τα μαύρα ντουλάπια με ενσωματωμένες συσκευές, συνδυάζονται με λευκούς πάγκους και ντουλάπια από ζεστό ξύλο, ενώ τα μινιμαλιστικά μαύρα ράφια παρέχουν χώρο για να παρουσιάζουν διάφορα αντικείμενα.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Μια πόρτα που βρίσκεται ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα ανοίγει στους υπαίθριους χώρους διασκέδασης.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Έξω, η νέα ξύλινη πόρτα είναι στην στη ματια μας, μια σκεπαστή βεράντα βρίσκεται δίπλα σε ένα κατάστρωμα με ένα τζάκι.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Από αυτή τη γωνία, μπορείτε να δείτε πόσο έχει αλλάξει το πίσω μέρος του σπιτιού. Το γκαράζ μετατράπηκε σε γυμναστήριο, το επάνω μπαλκόνι επεκτάθηκε για να γίνει αίθριο στον τελευταίο όροφο, ενώ τα μοντέρνα ανοιχτόχρωμα σκαλοπάτια συνδέουν το αίθριο με την αυλή. Τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για να μαλακώσουν το μαύρο χρωματισμένο εξωτερικό.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Εσωτερικά, η τοποθέτηση φεγγιτών επάνω από τη σκάλα φωτίζει την είσοδο και αντανακλά το φως από τη ζεστασιά του ξύλινου δαπέδου.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Το κυρίως υπνοδωμάτιο είχε αρχικά ράφια που τυλίγονταν γύρω από την πόρτα που οδηγούσε στο μπαλκόνι στο πίσω μέρος του σπιτιού. Το νέο και ανανεωμένο κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μεγάλα παράθυρα και μια συρόμενη πόρτα που ανοίγει στο νέο αίθριο του τελευταίου ορόφου που βλέπει στην πίσω αυλή.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960


Στο κύριο μπάνιο, τα σκούρα πλακάκια αντιπαρατίθενται στους ανοιχτόχρωμους τοίχους, στην ανεξάρτητη μπανιέρα και στους λευκούς μετρητές της ματαιοδοξίας.

Πριν και μετά - Ανακαινίστηκε σπίτι της δεκαετίας του 1960

Φωτογραφία: Τζένιφερ Χούγκς | Αρχιτέκτονας Σχεδιασμού: Assembledge  – David Thompson (κύριος υπόχρεος) | Εκτελεστικός Αρχιτέκτονας: Fowlkes Studio

Παντελής Παπακωνσταντίνου - Διακοσμητής
Διέδωσε την αγάπη σου για τη διακόσμηση
  • 2
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Όλα τα νέα της διακόσμησησης
Τιμές Διακόσμησης σπιτιού

Εγγραφή στα Νέα Άρθρα μας

Πρόσφατα άρθρα