Βιβλία. Μπορεί να τα διαβάσαμε, μπορεί απλά να τα ακουμπάμε σε ράφια στη βιβλιοθήκη μας αλλά μπορούμε και να κάνουμε διακόσμηση με αυτά!
Δείτε πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο και να δούμε τα βιβλία στο σπίτι μας σε ρόλο διακοσμητικό αλλά και δίπλα μας σε κάθε ζήτηση ανάγνωσης.
Υπάρχει κάποιο είδος καλλιεργητών που για την εμφύτευση των καλλωπιστικών τους στο δωμάτιο, το γραφείο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα τους πρωτοπορούν.
Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε τις ιδιαίτερες ιδέες αυτών των καλλιεργητών. Θα προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς να γίνετε μόνοι σας καλλιεργητές με vintage βιβλία.
Πρώτον, χρειάζεστε ένα δοχείο για να το τοποθετήσετε σε ένα διάτρητο vintage βιβλίο.
Η φύτευση σε vintage βιβλίο είναι και αυτλη μια επιλογή που θα δείξουμε μερικές εξηγήσεις παρακάτω. Φυσικά, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας σε άλλο vintage ή καινούργιο αντικείμενο εάν το επιθυμείτε.
Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει ένα παράδειγμα DIY καλλιεργητή για το γραφείο ή το δωμάτιο σας.
Εκτός αυτού, μπορείτε να διακοσμήσετε έναν πολυώροφο stand όπως παρακάτω για το διάδρομο του σπιτιού ή του γραφείου σας.
Επιπλέον, ο καλλιεργητής DIY από vintage βιβλία μπορεί να διακοσμήσει με αυτά τα αξεσουάρ το τραπέζι του.
Μπορεί με πολλούς τρόπους κάποιος να ομορφύνει το τραπέζι του. Για παράδειγμα, τα πολύχρωμα διακοσμητικά φυτά σας προσφέρουν μια υπέροχη θέα.